preskoči na sadržaj

Gimnazija Jurja Barakovića Zadar

 

OBAVIJEST O IZDAVANJU DUPLIKATA SVJEDODŽBI

Duplikat/prijepis svjedodžbi izdaje se na temelju pisanog zahtjeva koji  se može preuzeti u tajništvu Škole  svakim radnim danom od 9,00-11,30 sati i/ili u privitku ove obavijesti

 

  • Dokument za preuzimanje:

Zahtjev za izdavanje duplikata/prijepisa svjedodžbi

 

Duplikat svjedodžbe izdaje se na obrascu koji je isti kao i obrazac originalne svjedodžbe, a ako Škola više ne posjeduje originalni obrazac izdaje prijepis ocjena na praznom papiru s podacima iz matične knjige učenika, ovjeren od strane ravnateljice.

Sukladno Zakonu o općem upravnom postupku („Narodne novine“ br.47/2009 i 110/2021) duplikat/prijepis svjedodžbe izdaje se najkasnije u roku 15 dana od dana uredno podnesenog zahtjeva.

Osobe koje nisu u mogućnosti osobno doći po duplikat/prijepis svjedodžbe trebaju osobi koja će podići duplikat /prijepis dati ovjerenu punomoć.

Duplikat svjedodžbe o državnoj maturi i/ili potvrda o položenim ispitima državne mature izdaje Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja – više o tome pročitajte ovdje.

 


CMS za škole logo
Gimnazija Jurja Barakovića Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3, HR-23000 Zadar / www.gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr / ured@gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju