preskoči na sadržaj

Gimnazija Jurja Barakovića Zadar

 

OBAVIJEST: DUPLIKAT/PRIJEPIS SVJEDODŽBI

 

Duplikat/prijepis svjedodžbi izdaje se na temelju pisanog zahtjeva koji  se može preuzeti u tajništvu škole  svakim radnim danom od 9,00-11,30 sati i/ili u privitku ove obavijesti.

Uz zahtjev je  potrebno priložiti  upravnu pristojbu u iznosu od 70,00 kuna ( čl.1. Zakona o upravnim pristojbama  ( „Narodne novine“ br. 115/16 ) i Tar.br.52.st.6. Uredbe o tarifi upravnih pristojbi  ( „Narodne novine“  br.8/17.)

Sukladno Zakonu o općem upravnom postupku („Narodne novine“ br.47/2009) duplikat/prijepis svjedodžbe izdaje se najkasnije u roku 15 dana od dana uredno podnesenog zahtjeva.

Osobe koje nisu u mogućnosti osobno doći po duplikat/prijepis svjedodžbe trebaju osobi koja će podići duplikat /prijepis dati ovjerenu punomoć.

Za izdavanje potvrda/duplikata svjedodžbi o državnoj maturi nadležan je Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

ZAHTJEV

 


CMS za škole logo
Gimnazija Jurja Barakovića Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3, HR-23000 Zadar / www.gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr / ured@gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju