preskoči na sadržaj

Gimnazija Jurja Barakovića Zadar

 > Naslovnica
Vijesti

Samotestiranje učenika

Autor: Administrator , 9. 2. 2022.

S obzirom na povećani broj samoizolacija učenika u osnovnim i srednjim školama i s ciljem održavanja nastave uživo, po modelu A, Ministarstvo znanosti i obrazovanja razradilo je u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo model ukidanja samoizolacija u osnovnim i srednjim školama uz provođenje dobrovoljnog samotestiranja učenika.

Svi detalji oko provedbe samotestiranja i daljnjih postupanja nalaze se u priloženom dokumentu OVDJE kojeg ste DUŽNI dati na uvid vašim roditeljima/skrbnicima. Isti sadržaj stavljen je i na web stranicu škole.
 
Samotestiranje kod kuće obavljat će se jedanput tjedno, ponedjeljkom, prije dolaska u školu. Materijale za samotestiranje učenici će preuzeti u školi od svojih razrednika. Samo ako učenik ima pozitivan rezultat samotesta, javlja to u školu i ostaje kod kuće.
 
Ukoliko se roditelj/skrbnik ne slaže s navedenom mjerom, ispunjava i potpisuje OVAJ obrazac, kojega učenik zatim dostavlja svom razredniku.
CMS za škole logo
Gimnazija Jurja Barakovića Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3, HR-23000 Zadar / www.gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr / ured@gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju