preskoči na sadržaj

Gimnazija Jurja Barakovića Zadar

 > Naslovnica
Vijesti

Dani otvorenih prozora FER-a

Autor: Matea Sušić, 19. 11. 2020.

FER vas poziva na „Dane otvorenih prozora“ koji se održavaju u sklopu Smotre Sveučilišta u Zagrebu, od 19. do 21. studenoga 2020. godine!

Na poveznici https://smotra.fer.unizg.hr/  možete pronaći program prepun interaktivnog sadržaja, informacija o uvjetima upisa, mogućnosti razgovora sa studentima, online kvizova i turnira.

Program započinje u četvrtak s turnirom u šahu. Drugi kvalifikacijski turnir u šahu održat će se u petak poslije podne. Tijekom održavanja Smotre, također ćete moći sudjelovati u zabavnim kvizovima ili se okušati u turnirima League of Legends i igri GO. Za svaki turnir i kviz osigurane su nagrade!

Pogledajte i nekoliko studentskih radova – kako lansirati raketu, zaigrati društvene igre Jamb i Mundus, detekcija botova na Twitteru, online zbirka zadataka te projekt aksijalnog motora s permanentnim magnetima.

FER je nedavno pokrenuo i prvi fakultetski podcast „podkist“, a na Danima otvorenih prozora ekskluzivno je najavljujen i prvi podcast o djevojkama u STEM-u – „ŽensCast“.

Raspored svih događanja možete pogledati OVDJE.

 
CMS za škole logo
Gimnazija Jurja Barakovića Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3, HR-23000 Zadar / www.gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr / ured@gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju