preskoči na sadržaj

Gimnazija Jurja Barakovića Zadar

 > Naslovnica
Vijesti

Erasmus plus - school in motion

Autor: Tereza Benčić, 27. 4. 2016.

Od 17.4. do 23.4. održao se projektni sastanak u okviru projekta 'Erasmus plus -school in motion' u gradu Salamanci, u Španjolskoj. Salamancu je posjetilo 5 naših učenica trećeg razreda u pratnji profesora i organizatora Nina Mencla te ravnatelja Ranka Artukovića. Projekt je ujedinio učenike pet različitih zemalja Europske unije, uz Hrvatsku sudjelovale su Turska, Portugal, Italija, Njemačka te naravno Španjolska.

 

Svi zajedno su, učeći o drugim kulturama, proveli tjedan dana u Španjolskoj s gostoljubivim španjolskim obiteljima koje su imale zadatak prikazati kulturu svoje države u punom sjaju. Kroz interektivne aktivnosti upoznali smo spomenike i staru jezgru prekrasnog grada Salamance, koji je ujedno i jedno od glavnih fakultetskih središta španjolske. Dani su bili ispunjeni bogatim programom i druženjem u slobodno vrijeme, unatoč lošem vremenu učenici su stekli sjećanja i iskustva koja će ih pratiti u životu te na  ostalim putovanjima i razmjenama koje s nestrpljenjem očekuju.

Slike možete vidjeti OVDJE

Video možete vidjeti OVDJE
CMS za škole logo
Gimnazija Jurja Barakovića Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3, HR-23000 Zadar / www.gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr / ured@gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju