preskoči na sadržaj

Gimnazija Jurja Barakovića Zadar

 > Naslovnica
Vijesti

Učenica generacije

Autor: Iris Ravkin, 15. 1. 2016.

Odlukom Nastavničkog vijeća na sjednici održanoj 10. prosinca 2015. godine, a na prijedlog razrednice, prof. Ružice Milošević, za učenicu generacije maturanata u školskoj godini 2015./2016. odabrana je Tamara Atelj, učenica 4.e razreda. Osim što je prethodna tri razreda, kao i prvo polugodište četvrtoga, završila s odličnim prosjekom (5,00), sudjelovala je na natjecanjima iz hrvatskog i engleskog jezika, a najuspješniji rezultat bilo je drugo osvojeno mjesto na Državnom natjecanju iz hrvatskoga jezika.

I ne samo što Tamara postiže dobre rezultate mjerljive ocjenom u dnevniku, ona je omiljena u razredu, spremna je da svakom pomogne, izuzetno skromna i nenametljiva, tolerantna, sa razvijenim osjećajem empatije, sudjelovala u svim humanitarnim akcijama koje su škola i razred organizirali. Kao razredni kolege i prijatelji, ponosni smo na nju i želimo joj puno uspjeha u daljnjem školovanju. U ime ravnatelja škole profesora Ranka Artukovića na satu razrednika,  razrednica je uručila prigodan dar: mobitel i knjigu, a mi smo čestitali i radovali se s Tamarom.
CMS za škole logo
Gimnazija Jurja Barakovića Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3, HR-23000 Zadar / www.gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr / ured@gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju