preskoči na sadržaj

Gimnazija Jurja Barakovića Zadar

 > Naslovnica
Vijesti

Izvješće o natjecanju iz hrvatskoga jezika

Autor: Administrator , 7. 3. 2018.

XXXIII. županijsko Natjecanje iz hrvatskoga jezika za srednje škole Zadarske županije održano je 5. ožujka 2018. u Gimnaziji Jurja Barakovića. Škola je 21. put bila domaćin Natjecanja.

U kategoriji 1. razreda natjecalo se deset učenika; 2. razreda, deset učenika; 3. razreda, deset učenika i 4. razreda, sedam učenika.

Škole čiji su učenici sudjelovali na Natjecanju: Gimnazija Vladimira Nazora, Gimnazija Jurja Barakovića, Gimnazija Franje Petrića, Klasična gimnazija Ivana Pavla II., Srednja škola Biograd na Moru, Srednja škola Bartula Kašića – Pag i Srednja škola Obrovac.

Sastavljena je ljestvica poretka uspješnosti za svaku kategoriju svih učenika koji su sudjelovali na županijskoj razini Natjecanja.

 

Na državno natjecanje bit će pozvano do 25 najuspješnijh učenika po kategoriji.

Popis pozvanih učenika na državnu razinu objavljuje se na mrežnoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje. To se ujedno smatra i javnim pozivom na državnu razinu natjecanja i smotre pa se učenici neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole.

 

Čestitamo učenicima i mentorima!

 

Županijsko povjerenstvo za provedbu

Natjecanja iz hrvatskoga jezika za

Srednje škole Zadarske županije

 

Rezultate natjecanja možete vidjeti OVDJE
CMS za škole logo
Gimnazija Jurja Barakovića Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3, HR-23000 Zadar / www.gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr / ured@gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju